Reviews

Marleen

via LWPT heb ik kennis gemaakt met het persoonlijk voedingsadvies. Het is heel gemakkelijk, je krijgt via de mail je eetschema voor de gehele week, wat je kunt aanpassen, heel eenvoudig en heel erg lekker. Wat ik helemaal fantastisch vond is dat er een boodschappenlijst bij zat, je weet precies welke producten je moet kopen om je aan het menu te houden. Het resultaat na 10 weken – 9.6 kilo en in totaal 56 cm.
 

Jaqueline

De wens om op een gezonde en uitgebalanceerde manier te eten was de reden voor mijn afspraak met Lennard.  Door de ondersteuning van Lennard heb ik geleerd hoe ik mijn maaltijden gezond EN lekker klaar kan maken. Een fijn bijkomend aspect was dat ik hierdoor, ondanks het feit dat ik geen enorm overgewicht had, ook de nodige kilo’s en centimeters ben afgevallen. Ondertussen ben ik een aantal maanden verder, en ik  verzorg mijn maaltijden nog steeds op dezelfde manier. Gewoon omdat het lekker is en ik mezelf er een stuk fitter door voel. Zeker een aanrader wanneer je geen ambities hebt om ingewikkelde diëten te volgen maar vooral gezond, lekker en verantwoord wil eten!
 

Dinja

Tja welk dieet gaan we dan weer is volgen, als je dat punt hebt bereikt dat je er weer aan wilt beginnen? Ik was zo klaar met dat diëten, ik wilde gewoon gezond eten en dacht dat lukt me wel, maar dan loop je door zo’n supermarkt, als een kip zonder kop..groente,fruit,rijstwafels enz.. een week hou je dit vol en dan is de variatie al weer ver te zoeken dat ik het alweer beu ben. Totdat ik de  facebook pagina van Lennard LWPT had geliked en ik dus van alles te zien kreeg, mijn aandacht was gelijk gewekt en we hadden een afspraak gemaakt. Zo is Lennard bij mij thuis gekomen en hebben we samen een week menu samen gesteld en zo ben ik er aan begonnen. Het ging me gelijk super goed af, had helemaal niet het gevoel dat ik aan het diëten was en totaal geen honger gevoel. Ik heb het voedingsplan van Lennard 10 weken gevolgd en ik ben 8,5kg afgevallen en over mijn lichaam verdeeld, bij elkaar opgeteld 30cm kwijt. Ik zit goed in mijn vel en voel me een heel stuk fitter.
 

Dion

Het programma van Lennard sprak mij wel aan omdat ik zelf kan bepalen wat ik kan eten. Ik heb niet de mogelijkheid om intensief te sporten door mijn drukke agenda als zaakvoerder en met dit programma is dat geen probleem. Tijdens het 10 weken durende programma heb ik geen enkele keer een hongergevoel ervaren. En ook geen drang gehad om te snacken. Het resultaat is geweldig! Ik ben 13 kilo afgevallen ook al heb ik niet gesport. Dankzij deze cursus ben ik regelmatiger gaan eten, ontbijten en kleinere porties verdeeld over de gehele dag.”
 

Charlotte

Ik dacht altijd al bewust om te gaan met voeding en sport, maar nu ik samenwerk met Lennard kom ik er achter dat ik er vaak naast heb gezeten.”
Ik ben door Lennard’s begeleiding enorm gemotiveerd om te blijven sporten en bewust om te gaan met mijn voeding. In een zeer korte tijd kan ik mijn doelen halen, mij lekker in mijn vel voelen, sporten op een leuke en efficiënte manier en… straks lekker van de zomer gaan genieten!

Carlijn

Sinds een half jaar sport ik wekelijks bij Lennard. Naast het uur sporten met begeleiding, geeft hij ook iedere keer wat oefeningen mee die ik thuis makkelijk kan uitvoeren. Door verschillende lichamelijke klachten die moeilijk te peilen zijn, is het soms best een uitdaging om te kijken welke oefeningen die week uitvoerbaar zijn. Gelukkig heeft Lennard een heleboel oefeningen en lukt het daarom altijd om een uur fanatiek te sporten op mijn eigen niveau.
 

Kim

Ik had vroeger al enkele pogingen gedaan om te vermageren maar dit telkens met weinig tot geen resultaat. Met het voedingsplan had ik al vlug resultaat wat er voor zorgde dat ik gemotiveerd was om door te zetten.
Na 1 maand ben ik ook met personal training begonnen. Ik kreeg lessen om met specifieke oefeningen mijn probleemzones aan te pakken. Nu zijn we 10 weken verder en 8kg lichter. Ik voel me stukken beter in m’n vel en heb ook veel meer energie.

Kenneth

Na een goed overleg werd ik voor een intakegesprek naar Lennard doorgestuurd.
Hij vraagt aan mij: Wat is je doel? Afvallen en fitter worden was mijn antwoord! Lennard zegt laat ons aan een persoonlijk voedingsplan beginnen, zo gezegd zo gedaan!
Dus 10 weken geleden begonnen met het voedingsplan.. Ik kreeg veel meer te eten dan dat ik gewent was maar het was over geheel de dag verspreid.. oke het was wennen maar wel vol gehouden! Met als resultaat na 10 weken liefst 10 kg vetmassa kwijt daarbij 2kg spiermassa opgebouwd!! En liefst 8cm bij mijn buik weg helemaal TOP!!!
Nu gaan we dit volhouden er moet immers nog een kilootje of 15 vanaf! Maar dat gaat me lukken dankzij het persoonlijk voedingsplan van LWPT!

Ingrid

Hallo even voorstellen, ik ben Ingrid en ik ben 54 jaar. Ik ben 66 kilo afgevallen en had een slechte conditie, hier wilde ik graag iets aan doen. Via mijn zus ben ik bij ‘Anytime fitness’ terecht gekomen, hier stelde ze voor om met een personal trainer aan de slag te gaan.
Ik koos voor Lennard, hij stelde mij een trainingsprogramma voor. Hiermee aan de slag gegaan, zwoegen en zweten, maar met het gewenste resultaat. Iin het begin had ik problemen met rechtstaan, bukken, vlug buiten adem enz..
Door de hele goede begeleiding van Lennard ben ik met grote sprongen vooruit gegaan, ik kan nu weer zelfstandig opstaan, bukken, enz…
Lennard is altijd heel vriendelijk en loopt rond met een grote glimlach op zijn gezicht, wat ik als zeer prettig ervaar.
Ik ga zeker verder met de trainingen, dit is voor mij onmisbaar geworden. Lennard je bent een kanjer!!!
 

Linda

Al een aantal jaren doe ik aan fitness.Echter 2 jaar terug kreeg ik door een hernia een kleine “handicap”, waardoor ik een jaartje gestopt ben met sporten. Toen ik de draad weer wilde oppakken was ik toch erg bang om oefeningen verkeerd te doen en heb daarom besloten om een personal trainer te raadplegen.Via Anytime Fitness kwam ik in contact met Lennard. Hij heeft me laten inzien dat er veel meer mogelijk is dan ik dacht. We trainen 1x per week samen en de andere 2x kan ik de oefeningen die ik goed beheers zelfstandig uitvoeren. Tijdens de training wordt heel erg goed op de houding gelet. Hij legt de oefeningen eerst goed uit en corrigeert dan daar waar nodig is. Ook stimuleert hij me om het beste uit mezelf te halen en doet ook zelf een aantal oefeningen mee om de motivatie er goed in te houden. In de korte tijd (6 weken) dat we nu trainen, kan ik al meer dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik met de hulp van Lennard, de doelen die ik voor mezelf gesteld heb, ruimschoots kan behalen.
 

Marjolein

Ik kan je vele redenen geven om Lennard je sportieve toekomst toe te vertrouwen. Ik zal er hier 10 noemen:
1. Zijn lessen zijn altijd leuk omdat hij sport met spel en muziek combineert en zo vliegt het uur om.
2. Alles wordt op jou kunnen, wensen en doelen aangepast.
3. Zowel tijdens de personal training als de individuele training zijn de oefeningen gevarieerd  en zo wordt het niet saai. 
4. Hij is altijd bereid je vragen te beantwoorden, ook buiten de lessen om.
5. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en je mag ze pas zelfstandig uitvoeren wanneer je ze 100% onder de knie hebt.
6. Lennard is altijd vrolijk en aardig.
7. Lennard geeft je uitdagingen, geen onmogelijke opgaves. Als hij zegt dat je het kan, dan kan je het ook.
8. Naast personal training geeft hij ook voedingsadvies, zonder dat je het gevoel hebt op een dieet te zitten.
9. Lennard ziet altijd positieve dingen en laat dat jou ook zien.
10. Ik heb autisme en Lennard past zich daar op aan. Ook werkt hij met PGB als mijn sportbegeleider.
 

Marion

Ik hou van sporten maar in de sportschool liep ik altijd een beetje verloren.
Ik wilde resultaat maar was bang de oefeningen verkeerd uit te voeren en wilde geen blessures.
Ook was ik op zoek naar een training wat ik echt leuk vind, want zodra je iets moet doen met tegenzin is het lastig om naar de sportschool te blijven gaan.  Bij een intakegesprek bij Anytime maakte ik kennis met Lennard en ik vertelde hem mijn verhaal.
Naar aanleiding van dat gesprek met Lennard heb ik tien lessen afgenomen voor personal training. Dit is me goed bevallen, elke week werden mijn spieren sterker en ik kon elke week een beetje meer. Mensen rond me heen en ik zelf ook natuurlijk zien mijn lichaam veranderen en dat is zo motiverend. Ik heb na mijn tien personal training lessen een mooi schema gekregen zodat ik elke week al mijn spiergroepen train en niet onbelangrijk op de juiste manier. 
Dus nu loop ik niet meer verloren in de sportschool en als ik een oefening niet leuk vind vraag ik gewoon om
een alternatief. Want al zijn mijn lessen afgelopen ik kan altijd terug vallen op Lennard met vragen of advies.
Bedankt Lennard!
Ik ga nu echt met plezier naar de sportschool en ik raad iedereen personal training aan, want ik weet zeker dat er veel meer mensen zijn zoals ik die sporten leuk vinden maar ook verloren lopen en weinig resultaat behalen. Dit omdat ze gewoon niet weten wat ze moeten doen of hoe ze het moeten doen.
 
× Aanmelden via WhatsApp