Leefstijl

Leefstijl

Haal meer uit het leven en uit uzelf

Bent u ontevreden over uw huidige leefwijze en heeft u behoefte aan structuur? Veel mensen willen hun leefstijl veranderen en dat begint vaak met goede voornemens op het gebied van voeding, afvallen of sporten. Toch lukt dit niet altijd. We kampen allemaal wel eens met problemen of hebben moeite met het positieve gedrag vol te houden. Een paar keer per week sporten en hier en daar wat aanpassingen op uw voeding is niet genoeg. Het vraagt om een complete verandering in uw huidige leefstijl. 

Ik denk altijd in termen van mogelijkheden, in plaats van problemen

Tijdens de trainingen komen we al gauw tot de kern van uw problemen en vinden hier samen een passende oplossing voor. Het zijn niet alleen maar training- en voedingsschema’s die ik mee geef naar huis. Ik geef tips in de keuzes die u maakt, we bespreken obstakels en saboteurs waar u in het dagelijks leven mee te maken krijgt.

Ik neem geen genoegen met “ik heb geen tijd” of ‘’dat lukt niet’’. Door goed met u in gesprek te gaan, komt u tot andere inzichten en vindt u wél de extra tijd die het vergt om uw persoonlijke doelen te behalen. Lukt het in week één niet, dan passen we de opdrachten aan zodat u in week 3 wél de gewenste resultaten heeft behaald.

Ik neem u geheel onder mijn vleugels

Ik train u niet een uurtje en roep: Tot volgende week! Nee.. Ik neem u onder mijn vleugels en begeleidt u persoonlijk in het proces. Ik geef u opdrachten mee naar huis en blijf persoonlijk betrokken bij de vorderingen die u maakt. Ik ben er voor u zowel fysiek als mentaal. Samen doen we er alles aan om het beste uit uzelf te halen.

Meer weten?

Mail naar lennard@lwpt.nl of bel naar 0648887077.

× Aanmelden via WhatsApp