Het verhaal van Sylvie

Sylvie

In januari ben ik begonnen met het volgen van een persoonlijk voedingsplan. Lennard vertelde me er heel enthousiast over en ik dacht als er ooit iets voor me gaat werken zal het dit zijn. Ik mocht heel veel eten, eigenlijk had je niet eens tijd om honger te hebben. Om de paar weken wegen, goede tips en begeleiding van Lennard en af en toe iets lekkers hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik lekker wat kilo’s verloor, maar ook dat ik beter in mijn vel zit, een mooiere huid heb gekregen en minder last heb van migraine. Daar ben ik erg blij mee.

Ik weet nu hoe ik moet eten en ik denk dat het voedingsplan nog heel lang in ons leven blijft. Ik wil graag nog wat kilo’s kwijt en heb mijn draai gevonden. Goede voeding, leuke enthousiaste begeleiding en lekker sporten hoort nu bij mijn leven… dit had ik nooit verwacht! en als ik het kan, dan kan iedereen het.”

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp