Het verhaal van Sandra

Sandra

Als verpleegkundige, moeder van drie mooie dochters en een man die lange dagen maakt, kwam het sporten in het gedrang. Na twee zware rugoperaties en een lange revalidatie waren mijn gewicht én conditie mijn “plaaggeesten”…. Wandelen en fietsen, daar bleef het bij… Altijd mijn rug die mij “in de weg” zat…. Omdat ik meer niet mocht doen en ook niet durfde… Een controle bij de specialist deed mij deze zomer deknop doen omzetten. Thuisgekomen heb ik Lennard gebeld om een afspraak te maken. Een intakegesprek volgde en we gingen direct aan de slag. Gewichtsverlies, me fitter voelen, m’n conditie verbeteren en core training… Iedere week spreken we af en trainen we in de buitenlucht. Heerlijk! Zeker als je iedere dag “binnen” werkt…. Ook wandel ik tweemaal per week en doe ik de oefeningen die ik heb geleerd van Lennard.

Na een aantal weken ben ik ook het voedingsplan gaan volgen. En er is zeker al resultaat. Ik ben heel blij met waar ik nu sta. Ik ga nog even door met trainen. Ik voel me fitter, mijn conditie is beter en mijn gewicht is minder.

Zo blij dat ik deze stap heb gezet! Lennard heeft door goede adviezen mij geleerd dat ik niet angstig hoef te zijn om mijn rug “los te laten” en weer goed te gebruiken. Ik was angstig, nu niet meer. Ik weet nu hoe ik op de juiste manier kan trainen. Hij motiveert, coacht, heeft engelengeduld en we hebben plezier. Echt heel blij mee!

High Five Len!
Sandra van Asten

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp