Het verhaal van Ricky

Mijn naam is Ricky Winne en ik ben 28 jaar oud. Begin 2017 begonnen bij de Bedrijfsbrandweer op Dow. Hiervoor zat ik al een aantal jaar bij de vrijwillige brandweer in Westdorpe. Fitnessen deed ik al een tijdje, maar afvallen deed ik niet. Me voedingspatroon was niet goed. Op me werk kwamen we op het idee om de aflosmarathon mee te doen. Dit leek me een leuke uitdaging om fit te worden. Ik kwam Lennard al vaker voorbij op Facebook, maar nooit echt over nagedacht om eens bij hem te gaan luisteren wat de mogelijkheden waren. 

Medio Maart toch de stap genomen en met Lennard afgesproken hoe we dit gingen aanpakken. Resultaat: – 6 KG!! De marathon is al voorbij, maar ik blijf trainen bij Lennard omdat ik goed begeleid word en ik nog wat kilo’s kwijt wil. Tevens moet ik natuurlijk fit blijven voor me werk! Lennard is toch die stok achter de deur die me elke week blijft motiveren om lekker bezig te blijven. Hij heeft mij geleerd hoe ik mijn voedingspatroon moet veranderen. Kortom, Lennard weet wat hij doet en kan bij mij de motivatie erin houden om te blijven sporten! Wat bij een sportschool wel eens wat moeilijker is. 

Twijfel je? Stap gewoon binnen, want hij is zeker een aanrader om je doelen te bereiken!

× Aanmelden via WhatsApp