Het verhaal van Renske

Ruim 4 maanden geleden heb ik contact opgenomen met Lennard. Ik wilde graag afvallen maar ook weer kunnen sporten zonder mijn gewrichten te overbelasten.  Doordat mijn reuma de laatste tijd flink verergerde kon ik niet meer sporten zonder mijn gewrichten te overbelasten. Lennard houd hier goed rekening mee. Sinds ik bij Lennard sport heb ik mijn gewrichten niet meer overbelast. Aan het begin van het traject hebben we een streefgewicht bepaald, om mijn streefgewicht te halen moest ik 17,5kg afvallen. Door middel van een voedingsschema en 1x in de week begeleid sporten ben ik ondertussen al 16,5kg afgevallen. Ik ben erg blij met dit resultaat en ik ben er van overtuigd dat ik de laatste 1kg ook snel kwijt raak. Het is fijn om te merken dat ik weer meer energie heb en dat ik makkelijker kan bewegen. Omdat ik mijn streefgewicht bijna behaald heb hebben we het al gehad over mijn nieuwe doel. Ik wil graag mee doen aan de obstacle run van rkvv Koewacht in 2019. Ook bij dit doel kan Lennard mij helpen en begeleiden naar een mooi resultaat.

× Aanmelden via WhatsApp