Het verhaal van Petra

Het verhaal van Petra

“Mijn laatste hoop. Ken je dat gevoel?


Het gevoel dat je niet tevreden bent over jezelf. Je steeds weer toegeeft aan gemakzucht, en een soort van luiheid.
Mijn weegschaal ging alleen maar omhoog. Eerst dacht ik nog, ach dat komt door dat je…en vul maar in. Ook werk ik alleen maar in nachtdiensten dus dat was ook een goed excuus, je bent veel meer uren wakker omdat je minder slaapt, dus ook meer eetmomenten tot je beschikking.

 

Sportscholen waren al lang niet meer aan mij besteed, heb er een aantal flink gesponsord omdat ik wel lid was maar niet meer ging. Dus dat heb ik opgegeven. Telkens dacht ik, ik ga weer proberen af te vallen. Drie dagen hield ik dat vol, en dan viel ik weer terug.
Zie je wel ik kan het niet zei ik dan. Tot de weegschaal echt niet meer naar beneden ging, toen raakte ik in paniek want dat wilde ik niet!


Lennard kende ik al via mijn zoon die daar graag sport. Ik dacht, ik durf niet, ik hoop dat hij geen tijd heeft, ik ben veel te dik, hij vind dat vast stom ect… Maar de paniek was groter en heb hem toch ge-appt. Zoiets als een laatste strohalm: als Lennard het niet kan dan geef ik het voor altijd op. Lennard had tijd en ik kon komen.


De intake voelde gelijk goed, ik werd gehoord en hij gaat mij hoe dan ook helpen. Lennard is echt fantastisch, hij haalt zoveel in je naar boven! Motivatie, prestatie, volhouden, eigen waarde. Elke week nieuwe uitdagingen, hij verlegt je grenzen zonder dat je dat direct door hebt. Pas later realiseer je je wat je hebt gepresteerd. Aandacht voor je voeding, ook tijdens de nachtdiensten, veel tips en trics waar je mee aan de slag kan, want je moet het natuurlijk ook wel zelf doen. Nieuwe doelen, nieuwe uitdagingen. Het lukt allemaal. Na een half jaar is er 25 kilo af, en ik ben er blij mee!!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp