Het verhaal van Erna

– Uitdaging: Ja, ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om lekker te sporten en de  extra kilo’s wat te verminderen. Op een verantwoorde manier omgaan met voeding, op een goede manier  mijn spieren trainen. Op zoek naar iemand die op een motiverende, coachende manier mij hierbij zou kunnen ondersteunen. En daar kwam Lennard in beeld.
– No Nonsense aanpak: Bij het intakegesprek duidelijk krijgen wat mijn doel zou zijn  en op een heel positieve persoonlijke wijze het uiteenzetten van een proactieve aanpak. Mijn te willen behalen streefgewicht zette ik voorzichtig in, doe maar 68 kg. En ik dacht bij mezelf :” dat gaat lang duren…” Nu enige maanden later heb ik mijn streefgewicht gezet op 65 kg en al bijna behaald!
– Verantwoord afvallen: Lennard geeft  persoonlijk advies op maat. Eerst met een voedingsplan maar al snel blijkt  het registeren van wat ik dagelijks eet en daarmee te leren stoeien voor mij een beter  plan. Als ik een  ‘uitstapje’ maak naar andere voeding analyseren we samen en vooral zijn toelichting en uitleg/advies hierbij helpen mij enorm om het verantwoord afvallen vorm te geven. Wat me vooral bijblijft  is : geniet van wat je eet en geloof me dat zijn gewoon de dagdagelijkse producten.
– Veilig trainen: Veilig trainen is voor mij een pré. Door het  1 op 1 trainen is  het mogelijk om op veilige manier allerlei oefeningen aan te leren. Ook hierin is het persoonlijke afstemmen door uitleg of voordoen van oefeningen voor mij een belangrijk punt Iedere keer is er een ander trainingsprogramma en bestaat het uur uit hele afwisselende oefeningen, waarbij ik flink wordt uitgedaagd!
– Doen: Twijfel  jij of Personal Training bij je past zou ik zeggen : DOEN! Lennard coacht, motiveert en stimuleert je,  zodat je je eigen doel kunt behalen. Natuurlijk ben je zelf degene die  100% wil gaan voor een verandering in je leefstijl, maar als je zelf die motivatie hebt,  is Lennard zeker degene die samen met jou je doel kan bereiken! “BELIEVE IN YOURSELF “ (en een beetje in Lennard) Succes!
× Aanmelden via WhatsApp