Het verhaal van Els

Ik had al een aantal jaren last van mijn rug. Na een doktersbezoek en röntgen foto’s van mijn rug
Was het duidelijk, slijtage van onderrug en heupen. Dit geeft een vervelde pijn met uitstraling naar mijn benen. helaas, niks aan te doen. Pijn/ontstekingsremmers is niet echt een optie, deze medicijnen zijn niet goed voor je nieren en aangezien ik nog maar 1 nier heb moet ik daar toch een beetje zuinig op zijn . Daarom heb ik besloten om dan maar eens te kijken wat sport zou kunnen betekenen om de pijn in mijn rug te verminderen.

Zo kwam ik bij Lennard uit. na een fijn kennismakingsgesprek hebben we gekeken wat het beste bij mij past, Lennard heeft een trainingsschema gemaakt waarbij er vooral aan mijn core gewerkt word. Dit om de spieren van mijn rug in combinatie met mijn buik sterker te maken om zo de slijtage in mijn rug meer met spieren en goede houding op te vangen en mijn rug minder te belasten. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met het resultaat! Ik heb veel minder pijn in mijn rug en geen pijnlijke uitstralingen meer naar mijn benen. Ik ga elke keer weer met veel plezier naar de training, de lessen zijn leuk, afwisselend, uitdagend en vooral Lennard zijn betrokkenheid is zeer motiverend! Zo ontzettend blij dat ik deze keuze gemaakt heb en nog blijer met het resultaat.

× Aanmelden via WhatsApp