Het verhaal van Daniella

Het verhaal van Daniella

Waar begin ik? Na mijn rug operatie en het herstel ervan wilde ik heel graag weer gaan sporten! Maar wel met goede begeleiding en iemand die mij zegt wat goed is en wat niet! Dus kwam ik in februari bij LWPT terecht! Lennard heeft mij onder zijn hoede genomen. Er volgden een paar pittige trainingen en bemoedigende woorden van Lennard. Net als je dacht ik ben er kwam er nog drie, twee en de laatste! Ook kreeg ik voedingsadvies waar ik mee aan de slag ging. Na 4 PT ’s mocht ik bij Leila in de groep gaan trainen! Deze lieve Belgische trainster haalt het beste in mij naar boven!! En motiveert mij iedere keer weer! En als er tussendoor iets is kun je altijd even een Appje sturen en krijg je goed advies! Dit resulteerde vanaf februari tot begin december in MIN 22 kilo 💪 We gaan met heel veel motivatie gewoon nog door!!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp