Het verhaal van Cindy

Het verhaal van Cindy

En het was niet eens moeilijk.

Opeens was ik het beu! Ik wilde van de kilo’s af, maar in mn eentje lukte het niet. Als ik even snel de trap op moest, had ik boven behoefte aan zuurstof. Week 1 van het Sonja Bakker boek kende ik inmiddels uit m’n hoofd, maar verder kwam ik nooit. Mn vriendin was 14 kg afgevallen via Lennard, dat wilde ik ook! Gelukkig kon ik gelijk aan de slag.

Voedingsadvies en daarna 3 kwartier sporten. Omdat ik wijn en chocolade graag in mn dieet wilde en geen voorstander was van ‘moeilijke’ maaltijden dacht ik dat het me nooit zou lukken. Maar het lukte wel! En het was niet eens moeilijk! Honger heb ik nooit gehad, wel spierpijn. Drie weken lang volgde ik de voedingsschema’s trouw en ik eet sindsdien eerder meer dan minder. En die wijn, die drink ik nog steeds en chocolade eet ik iedere dag. Maar dan bewuster en niet meer ‘en..en..en..’.

 

Na 6 maanden had ik mijn doel bereikt: -18 kg en veel meer energie en conditie. Dat had ik in mn eentje nooit gekund. De (bijna) wekelijkse peptalk van Lennard heeft me enorm geholpen. Eigenlijk was het zo simpel, het ging bijna vanzelf. Ik had gewoon iemand nodig die me bij de les hield.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp