Het verhaal van Bastiaan

Misschien herken je dit wel: “ik wilde graag gezonder gaan leven, meer sporten en afvallen zodat ik me kon kleden voor het lichaam wat je hebt en niet het lichaam wat je wilt.”  Met goede pogingen startte ik met sporten en na 6-8 weken zwakte de frequentie van het sporten en de motivatie af tot het punt waarbij ik wel naar de kroeg ging, maar niet meer naar de sportschool. Toch vond ik dat dit moest veranderen, maar het heeft wat tijd gekost om toe te geven dat ik best wat hulp kon gebruiken. Na wat gebruik van google leek een personal trainer die je confronteert met je vooruitgang of stilstand mij een goede “stok achter de deur” om aan de slag te gaan.  Inmiddels kan iedereen zich personal trainer noemen, maar ik wilde toch graag iemand die bewust kennis heeft opgebouwd en niet 2 cursussen online heeft gedaan en zich dan personal trainer kan noemen. Daardoor kwam ik uit bij Lennard, die met diverse opleidingen een solide basis heeft en al enkele jaren als personal trainer actief is. Lennard gaf een duidelijk en helder verhaal:
  1. Door een combinatie van je lichaam voeden en sporten ga je jouw doelen behalen;
  2. Het gaat niet vanzelf, je moet hier zelf tijd in steken om je doelen te halen.
De combinatie van een beter eetpatroon en meer sporten werpt zijn vruchten af, ik verlies vet, bouw spiermassa op en voel me prettiger. Ja, het is even wennen met het voedingsschema, maar je bouwt in overleg de gerechten die je graag wilt eten (zoals die verse friet op vrijdag of dat broodje op woensdagmiddag) in het schema zodat je het op termijn ook kan blijven volhouden. Lennard heeft een duidelijke focus op de techniek van je oefeningen, die is namelijk essentieel om maximaal te profiteren van je inzet. In de sportschool verbaas ik me inmiddels over het feit dat veel mensen niet de juiste techniek gebruiken en dus niet optimaal profiteren van zijn/haar inzet.  Waarschijnlijk heb je zelf al een conclusie op basis van mijn review getrokken, maar ik beveel Lennard van harte aan, ga het gesprek met hem aan en maak daarna je keuze. Succes!
× Aanmelden via WhatsApp