Het verhaal van Ankie

Het verhaal van Ankie

“Na al deze maanden keihard trainen heb ik zeker resultaat geboekt, waar ik dan ook erg blij mee ben. Ik ben 18kg afgevallen en ben veel fitter dan daarvoor.“

Niet alleen afvallen was mijn doel maar ook fitter worden en meer energie hebben. Dit met goede begeleiding i.v.m. pijn in mijn rug waarvan de oorzaak helaas niet te behandelen is. Ik ben toen terecht gekomen via facebook bij LWPT en na een intake gesprek met Lennard begonnen met een persoonlijk voedingsschema en 1x per week Personal Training, waarbij gekeken werd welke oefeningen ik mocht doen voor mijn rug. Ook thuis flink getraind.

In het begin was het zwaar maar door de motiverende en goede begeleiding van Lennard ben ik deze periode doorgekomen. Had ik vragen kon ik deze gerust stellen aan hem, hij geeft ook het vertrouwen dat het je lukt om af te vallen en meer conditie en energie te krijgen.

Na 6 maanden Personal Training kwam Lennard ermee dat ik klaar was om mee te kunnen trainen met groepsles op donderdag of ik dit zag zitten. Ik heb toen een les meegedaan en vond dit erg leuk om met deze groep samen te trainen.
Ik doe nu 1x per maand Personal Training en 1x per week op donderdagochtend groepsles en thuis trainen.

Na al deze maanden keihard trainen heb ik zeker resultaat geboekt, waar ik dan ook erg blij mee ben. Ik ben 18kg afgevallen en ben veel fitter dan daarvoor. De oorzaak in mijn rug is niet weg, dat is voor levenslang maar de pijn is stukken minder doordat mijn rugspieren en buikspieren sterker zijn geworden door te trainen.

Lennard, dank je wel voor de begeleiding, je bent een topper!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp