fbpx

Coaches

Lennard Wijgand

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Ik stel mij dan ook graag even aan u voor.

Mijn naam is Lennard Wijgand en wellicht ben ik binnenkort uw personal trainer! Sinds 2014 ben ik trotse oprichter en eigenaar van LWPT in Axel. Mijn opleidingen, passies en ervaringen in de sport en fitnessbranche hebben mij tot een ambitieuze personal trainer gevormd. Ik geloof heel sterk in persoonlijke begeleiding. Ik bied hierbij de mogelijkheid om veel te leren over beweging, oefeningen en voeding. Daar is mijn methode omheen gebouwd. Fanatiek sporten op alle niveau’s, gezond eten en negatieve gedragspatronen doorbreken! Ik behandel iedereen zoals ik zelf ook het liefst behandeld wil worden.

 

Leila El Makhfi

Mijn naam is Leila El Makhfi en ik wil U graag helpen bij het behalen van UW doel.
Recent de opleiding Personal coach afgerond in Gent en zelf een enthousiaste, fanatieke sporter. Ik zal u tijdens de lessen steeds motiveren om te blijven doorzetten. Jezelf iedere les uitdagen en je grenzen verleggen is mijn moto! Hopelijk tot snel!

 

Wanneer kunnen wij iets voor u betekenen?

Indien u:

  • wilt afvallen
  • zich fitter wilt voelen
  • meer uit uw trainingen wilt halen
  • meer spiermassa wilt opbouwen
  • wilt werken aan uw conditie
  • medische klachten heeft en daardoor liever onder begeleiding traint

Meer weten?

Wilt u op een veilige en verantwoorde manier werken aan bovenstaande items? Stuur dan een e-mail naar Lennard@lwpt.nl of bel naar 0648887077 voor een vrijblijvend intakegesprek. Tot snel!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren