Coaches

Lennard Wijgand

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Ik stel mij dan ook graag even aan u voor.

Mijn naam is Lennard Wijgand en wellicht ben ik binnenkort uw personal trainer! Sinds 2014 ben ik trotse oprichter en eigenaar van LWPT in Axel. Mijn opleidingen, passies en ervaringen in de sport en fitnessbranche hebben mij tot een ambitieuze personal trainer gevormd. Ik geloof heel sterk in persoonlijke begeleiding. Ik bied hierbij de mogelijkheid om veel te leren over beweging, oefeningen en voeding. Daar is mijn methode omheen gebouwd. Fanatiek sporten op alle niveau’s, gezond eten en negatieve gedragspatronen doorbreken! Ik behandel iedereen zoals ik zelf ook het liefst behandeld wil worden.

 

Leila El Makhfi

Mijn naam is Leila El Makhfi en ik wil U graag helpen bij het behalen van UW doel.
Recent de opleiding Personal coach afgerond in Gent en zelf een enthousiaste, fanatieke sporter. Ik zal u tijdens de lessen steeds motiveren om te blijven doorzetten. Jezelf iedere les uitdagen en je grenzen verleggen is mijn moto! Hopelijk tot snel!

 

 

 

Martijn van Lent

Hoi, mijn naam is Martijn van Lent, 25 jaar en woonachtig in Terneuzen.

Nadat ik zeven jaar werkzaam ben geweest in de sportschool als personal trainer en fitnessinstructeur, ben ik in september voor een nieuwe sportieve uitdaging gegaan bij SVRZ. 
Omdat mijn passie sporten is en ik Lennard al geruime tijd ken vroeg hij of ik interesse had om enkele uren bij LWPT te werken. Daar moest ik niet lang over nadenken en deze nieuwe uitdaging ga ik dan ook graag aan. Jullie zullen mij voornamelijk op woensdag avond aan het werk zien. Naast mijn werk ga ik zelf nog graag voetballen en geef ik training aan de voetbalschool Jong united.

Noël de Feijter

Ik vind een gezonde leefstijl erg belangrijk dus hoe mooi is het als ik jou daar mee kan helpen. Met mijn ervaringen wil ik samen met jou het maximale uit de trainingen halen. Zelf ben ik ook een fanatieke sporter. In mijn vrije tijd kan je mij vinden in de gym, op het voetbalveld, op de sneeuwpiste en als het weer het toelaat aan de kust om te kitesurfen.

Het lijkt mij super tof om jou te helpen!
Hopelijk tot snel.

Wanneer kunnen wij iets voor u betekenen?

Indien u:

  • wilt afvallen
  • zich fitter wilt voelen
  • meer uit uw trainingen wilt halen
  • meer spiermassa wilt opbouwen
  • wilt werken aan uw conditie
  • medische klachten heeft en daardoor liever onder begeleiding traint

Meer weten?

Wilt u op een veilige en verantwoorde manier werken aan bovenstaande items? Stuur dan een e-mail naar Lennard@lwpt.nl of bel naar 0648887077. Tot snel!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

× Aanmelden via WhatsApp