Hair Clinic

Haartoevoegingen & volumegevers

Onzichtbaar en heel natuurlijk

Naast onze reguliere diensten bieden wij in onze salon te Merksem Hair Clinic behandelingen aan. Hair Clinic behandelingen zijn gericht op haaruitval en problemen omtrend hoofdhuid. Hierbij is inbegrepen een persoonlijk onthaal en een aparte ruimte waarmee wij u totale discretie en maximum privacy kunnen garanderen. Met onze persoonlijke benadering zorgen we dat we samen met u een oplossing vinden die het best bij u past.

 

Mediceuticals haarproducten

Bij onze Hair Clinic behandelingen staan de haarproducten van Mediceuticals centraal. Mediceuticals Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode. Bekijk de site van Mediceuticals voor meer informatie.

Haarprothesen

fotos1

Naast het aanbieden van behandelingen voor uw hoofdhuid en haar bieden wij ook haarprothesen aan.

Fotos2