Wij knippen niet, wij creëren volgens uw levensstijl

De salons van Hairfusion volgen dezelfde filosofie: elke klant een kapsel bezorgen dat past bij zijn of haar levensstijl. Zo’n kapsel kan die klant nadien ook thuis gemakkelijk onderhouden. Daarnaast specialiseren wij ons in gelegenheidskapsels zoals:
- Krullen uitbrushen
- Gelegenheidskrullen
- Opsteekkapsels
- Huwelijk -& communiekapsels

Wij ontvangen bieden de beste service voor:
- Kinderen
- Mannen / Vrouwen
- Kort haar / lang haar
- Haarkleuringen / Meshes (Ook amoniak vrij)
- Baleages
- Haar –en hoofdhuidbehandelingen

Hairfusion Ceulemans is meer dan zomaar een kapsalon. Onze jarenlange ervaring en kennis van zaken maakt van onze salons een begrip.

Via onze 5 professionele en mooie salons kan iedereen in de nabije omgeving van Antwerpen makkelijk bij één van onze salons terecht. Waar elk van de 5 salons zijn eigen specialiteit en karakter heeft, ligt de focus bij elke salon hetzelfde: het verzorgen en stylen van hoofd en haar op een comfortabele manier. Meer weten over de salons? Navigeer via de knoppen hier onder naar 1 van de 5 salonpagina's.

Hairfusion Ceulemans wil u via deze site informatie bieden over de mogelijkheden, trends en looks die u kan verwezenlijken met uw kapsel. Daarvoor doen wij beroep op onze "Logic Style". Onder looks vindt u tal van voorbeelden.

We hopen u snel te zien bij 1 van onze salons!

Selecteer een salon voor meer info

Huidige aanbiedingen:

Aanbieding